Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature:
Financieel-administratief
medewerker

Wij zoeken een rekenwonder, met oog voor detail en een gevoel voor cijfers. Binnen Brezs ben jij de spil als het gaat om beheer en verwerking van financieel-administratieve zaken. Je doet financiële (her)controles, zorgt voor betalingen in de bankomgeving en zorgt voor de juiste administratieve afhandeling daarvan. Gevoel voor en met cijfers is dus heel belangrijk! Je ondersteunt de collega’s en hebt regelmatig overleg met collega’s om alles soepel te laten verlopen.

Wat ga je doen

Je houdt van orde en structuur. Het werk bestaat uit het behandelen van inkomende mails, extern en intern (collega’s). In lopende zaken zorg je ervoor dat op de juiste momenten de juiste betalingen worden verricht of teruggekomen betalingen op het juiste rekeningnummer worden geboekt. Daarnaast verwerk je aanvragen voor gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen) en zorg je ervoor dat gewerkte uren worden gedeclareerd. Ook sta je in contact met de accountant voor aanlevering van de financiële administratie incl. beantwoording vraagposten. Je bent onderdeel van het secretariaat en ondersteunt in het opstellen van schuldenlijsten/uitdelingslijsten. 

Over Brezs

Brezs is schuldhulpverlener voor particulieren en ondernemers. Voor mensen in 5-voor-12 situaties zoeken wij naar de juiste oplossing. Dit doen wij in samenwerking met maatschappelijke organisaties zoals beschermingsbewindvoerders, en met overheidsinstanties. Zo dragen wij ons steentje bij aan het oplossen van vaak complexe problematiek. Brezs treedt ook regelmatig op in gerechtelijke procedures zoals bij het indienen van een verzoek om toegelaten te worden tot de WSNP. We zijn een jonge organisatie, maar groeien snel en zijn daarom op zoek naar mensen met ambitie en energie!

Wat vragen we van jou

  • Ervaring met dataverwerking en betalingen in een bankomgeving
  • Ervaring met Snelstart
  • Ervaring met het verwerken van vraagposten
  • Flexibel en een flinke dosis enthousiasme
     

What’s in it for you

  • Een 16-24 urige werkweek met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een marktconform salaris
  • Een dagelijkse lunch op het werk
  • Een jong en fris team met een fijne werksfeer

Heb je interesse? Mail dan je cv + motivatie naar info@brezs.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Steensma op 050 204 95 05