Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wij zijn Brezs

Na jaren onder de naam van Draad voor Schuldsaneringen te hebben geopereerd gaat Brezs zelfstandig verder. De afgelopen jaren is de behoefte aan een partij welke meedenkt richting een oplossing in complexe, op het eerste oog onoplosbare situaties groot gebleken. Wij zetten alles op alles om een uitweg te vinden.

Wij staan voor het oplossen van schulden en het creëren van financiële fitheid. Wij springen voor jou in de bres. Door de juiste balans te bewaren tussen alle belangen brengen we een optimale oplossing tot stand.

Het team

Brezs bestaat uit een groep van zes professionals.  Ieder op zijn eigen vakgebied. Door de juiste mix staat iedereen sterk in zijn eigen rol en werken we samen naar de juiste oplossing. We zijn laagdrempelig en nemen iedere vraag serieus.

Missie

Het welzijn van mensen verbeteren door te ontzorgen en toe te werken naar financiële gezondheid. Wij springen in de bres. 

Visie

Bewustwording creëren op het gebied van financiële risico’s. Door kennis en ervaring te delen kan er naast oplossen, ook worden voorkomen. 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Stuur je open sollicitatie naar info@brezs.nl. 

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires. Stuur je cv + motivatie naar info@brezs.nl en wij nemen contact met je op.