Zoek
Sluit dit zoekvak.

BBZ

Uw gemeente schiet te hulp middels een BBZ

Ondernemers die niet voor een reguliere (her)financiering in aanmerking komen, kunnen een BBZ-krediet aanvragen. Dit krediet is beschikbaar voor beginnende, bestaande en stoppende ondernemers. Aan de hand van een BBZ-krediet worden de benodigde investeringen verricht of schulden geherfinancierd. Ook in de gevallen waarbij het voortbestaan van de onderneming wordt bedreigd biedt een BBZ uitkomst.

In het geval van een toegekend BBZ-krediet waarbij de schulden niet 100% kunnen worden betaald is een algeheel crediteurenakkoord cruciaal voor het voortbestaan van de onderneming. Wij worden regelmatig met succes ingeschakeld om hierin te bemiddelen. Door ons in te schakelen kunt u focussen op het ondernemerschap, terwijl wij zorgen voor beterschap als het gaat om de schuldpositie.

Als de weg richting een BBZ nog niet is gevonden treden wij in contact met uw gemeente. We ondersteunen in het aanleveren van de voor beoordeling benodigde gegevens zodat de gemeente een weloverwogen besluit kan nemen. Wij ontlasten en ontzorgen hierin.

In de Brezs voor